Senior utvecklare/arkitekt

Sverige
29 januari 2022

Är du molnspecialisten som leder våra kunders digitala resa? 

Brinner du för att tillsammans med en verksamhet designa och bygga innovativa lösningar? Vi söker dig som vill arbeta agilt nära verksamheten från krav hela vägen till förvaltning. Du är van att arbeta i molnet med lösningar som ger verksamhetsnytta. 

Hur ser rollen ut? 

Du kommer att leda arbetet med att utveckla en digital plattform i Azure. En digital plattform byggd för att ge verksamheten stöd. Det inbegriper allt från API Management, IoT och integration till Analytics och AI för att automatisera och ge beslutsstöd. 

Vad krävs för att nå framgång i denna roll?  

  • Du har relevant teknisk utbildning  
  • Du är van att omsätta kundernas krav moderna digitala lösningar 
  • Du har gedigen erfarenhet av att designa, utveckla, implementera och förvalta molnlösningar   
  • Du har erfarenhet från ett eller flera av följande områden: Microsoft Azure, AWS, Google Cloud 

Som person gillar du att jobba både i team och individuellt, är ansvarstagande och nyfiken, tar initiativ till att lära dig nya saker men delar även med dig av dina egna kunskaper.  Vidare gillar du att lösa problem – hitta nya lösningar samt drivs av att göra skillnad för våra kunder. Kvalitet är din ledstjärna men du har också modet att gå utanför boxen för att prova nytt. Du sätter alltid kunden först men säkerställer att du gör nytta inte bara för kunden utan även världen. 

Om EMCAP – Empowering Capabilities 

På EMCAP stöttar och underlättar vi våra kunders digitala transformation och gör den till en vana genom att bistå med förmågor som stärker deras verksamhet såväl mänskligt som digitalt. Vi letar hela tiden efter den sanna potentialen i allt och alla och vi lovar att leverera lösningar som hjälper våra kunder att göra mer med mindre.  

Hållbarhet är på allas läppar och vi tror att detta åstadkoms när genomförande, digitalisering och transformation går hand i hand. Vi möter därför våra kunder där de befinner sig och guidar dem till deras önskade läge med hjälp av de metoder och teknologier som är mest lämpade för den givna situationen. 

Vi brinner också för hållbarhet i ett vidare perspektiv – allt vi gör skall bidra till ett hållbart samhälle och en hållbar värld.  

Vi är övertygade om att en strategi utan en stark operativ modell blir verkningslös och att den operativa modellen måste bygga på en stark digital plattform för att vara konkurrenskraftig och hållbar framöver.  

cross